--2-- Despre-noi BUCURESTI


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 ECO GENERAL CONSULT S.R.L.
sambata, 18 Mai 2024 | 14:56
 
 


Despre noi

Despre noi

reclama

  Despre noi

Prioritatea noastra este satisfactia Dumneavoastra!

La Eco General Consult ne ocupam de oferirea de servicii de consultanta in domeniul protectiei mediului si nu numai. Suntem alaturi de Dumneavoastra la obtinerea avizelor /autorizatiior necesare desfasurarii activitatilor propuse in societatea pe care o reprezentati, fie ca este vorba de o societate nou infiintata, fie ca este vorba de o extindere sau orice alt proces care necesita avizat/autorizat.

Personalul nostru calificat si atestat este intotdeauna la dispozitia dvs pentru a va oferi cele mai bune solutii si sprijin in domeniul serviciilor de consultanta de mediu pentru o gama larga de proiecte din domenii precum transporturi, constructii, agricultura, sanatate, managementul deseurilor, energie regenerabila, amenajarea teritoriului si nu numai. 

Misiunea noastra este aceea de a oferi asistenta clientilor noștri in identificarea responsabilitatilor de mediu precum și a solutiilor de reducere sau eliminare a impacturilor aferente proiectelor și activitatilor acestora. Si mai mult de atat, noi credem in imbunatatirea constanta a serviciilor noastre pentru a ne deservi mai bine clientii si ne concentram sa furnizam cele mai bune solutii clientilor noștri care au drept scop reducerea impactului ecologic a activitatilor acestora. 

Desigur, oferim o abordare personalizata și un inalt grad de implicare.Suntem dedicati imbunatatirii constante a serviciilor noastre. Fiecare client este cel mai important client și o oportunitate pentru noi de a ne imbunatati oferta.

 Trimiteti-ne o cerere pentru a contracta serviciile noastre prin pagina de contact pentru orice nelamurire cu privire la problemele de protectia mediului sau in problemele aparute cu autoritatile locale.

De asemenea ne puteti contacta și direct la:
telefon: 0740 795 095 sau
email:  ecogeneral.consult@gmail.com


IMAGINI



 
 
CONTACT ECO GENERAL CONSULT S.R.L.

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X